MV_LOGO_long copy.png

Sodobno opremljeni ambienti, žlahtni materiali, moderni dizajnerski kosi pohištva in starine oblazinjene s tkaninami bogatih barv, mehkih tekstur in prepletajočih vzorcev. Kolekcije zidnih tapet in preprog, taktilne, kompleksne površine in zanimivi kontrasti. Polprosojne tkanine iz čiste volne, saten volne, iz bombaža, svile, lahke teksture, prosojne, mehko padajoče mreže, dvostranske tkanine, vodoodporne in ognjevarne tkanine. Navdihi v mehki globini barv in materiala. Spremljajte nas ...

© 2019 Meavista d.o.o.  /  Varovanje osebnih podatkov  /  

xxxxx

ZAVESE

 

BLAGO ZA OBLAZINJENO POHIŠTVO

PREPROGE

 

TAPETE

 

DEKORATIVNI
DODATKI

 

PRTI, POSTELJNINA,

KOPALNIŠKI TEKSTIL

 

TEHNIČNI PROGRAM

 

AKUSTIČNI

PANELI

Kinnasand Tailor Made – The Collection 2019 

State-of-the-art technology, sophisticated materials and multidimensional colours.

PROJEKTIRAMO TEKSTILNE AMBIENTE ČISTIH LINIJ V KOMBINACIJI Z MEHKIMI TEKSTURAMI IN PREFINJENIMI BARVNIMI POUDARKI.

Podjetje MEAVISTA sodelujemo s podizvajalci na področju šivanja in tapeciranja. Projekte vodimo od začetnih dogovarjanj s strankami, vse do končne izvedbe in montaže. 

 

S strokovnim znanjem svetujemo naročniku glede nege tekstila in mu ponujamo tudi možnost dolgoročnega sodelovanja pri vzdrževanju. 

Oblikujemo in opremljamo bivalne, poslovne in javne prostore s tekstilom. 


oblikovanje tekstilnega interierja, od kdaj, kako je firma zrasla, odprtje showrooma, sodelovanje z arhitekti, rast oddelka za montazo, vzdrzevanje, trzenje blaga

Tadeja Kumar, CEO, lastnik

Kinnasand – Lorem ipsum
Kinnasand – Lorem ipsum

IZDELAVA, MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Načrtovanju tekstilnega interierja z zavesami, notranjimi senčili, preprogami in drugimi tekstilnimi dodatki, sledi izdelava. 

 

V podjetju MEAVISTA sodelujemo s podizvajalci na področju šivanja in tapeciranja. Projekte vodimo od začetnih dogovarjanj s strankami, vse do končne izvedbe in montaže. 

 

S strokovnim znanjem svetujemo naročniku glede nege tekstila in mu ponujamo tudi možnost dolgoročnega sodelovanja pri vzdrževanju. 

SKRITA LEPOTA MATERIALOV

Sodobno opremljeni ambienti, žlahtni materiali, moderni dizajnerski kosi pohištva in starine oblazinjene s tkaninami bogatih barv, mehkih tekstur in prepletajočih vzorcev. Kolekcije zidnih tapet in preprog, taktilne, kompleksne površine in zanimivi kontrasti. Polprosojne tkanine iz čiste volne, saten volne, bombaža, svile. Lahke teksture, prosojne, mehko padajoče mreže, dvostranske tkanine, vodoodporne in ognjevarne tkanine. Navdihi v mehki globini barv in materiala. Spremljajte nas ...