top of page
tekstilni interier-MEAVISTA_arhitektura-ARHIMETRICS_NA_05.jpg

USTVARJAMO ATRAKTIVNE TEKSTILNE INTERIERJE IN NAVDIHUJEMO Z INOVATIVNIMI TRAJNOSTNIMI REŠITVAMI

Tekstilni interijer – Izdelava dekorativnih zaves in zatemnitvenih rolojev

Projekt – Staro meščansko stanovanje v centru, Ljubljana, Slovenija

Arhitektura – ARHIMETRICS arhitekti

Fotografija – M. Mutić

ODLIČNOST

V POSLOVANJU

IN ZNANJU

MV_Sign_1.png

V podjetju MEAVISTA oblikujemo in opremljamo bivalne, poslovne in javne prostore s tekstilom.

 

Odličnost na področju oblikovanja tekstilnih interierjev dosegamo na podlagi dolgoletnih izkušenj in z individualnim pristopom do strank. 

 

Strokovno znanje in sodelovanje z arhitekti, kot tudi z dekoraterji in notranjimi oblikovalci, se odraža v uspešno izvedenih projektih po celotni Sloveniji in v tujini. 

 

INDIVIDUALNO SVETOVANJE IN PROJEKTNO OBLIKOVANJE

Na podlagi načrtov in ogledu interierja svetujemo, usklajujemo barve, vzorce in teksture materialov v prostoru. 

Tekstil nam predstavlja enega izmed enakovrednih dekorativnih elementov, ki prostor močno zaznamuje. Zato je pomembno, da se z njim približamo tako ostalemu pohištvu v prostoru, kot tudi, da se dotaknemo karakterja in potreb naročnika. 

Kvadrat Acoustics offices.jpg
Kvadrat Acoustic solution integrating freeform Soft Cells panels and NODE system. Kvadrat Shade roller blinds. Upholstery textile Field 2 on walls; Steelcut Trio on furniture.
Svetovanje in projektiranje
Kvadrat_Rug.jpg

Kvadrat rugs are hand made and made to-measure. Characterised by outstanding craftsmanship, meticulous attention-to-detail and tactile structures, they reinterpret classic techniques in a contemporary light.

Kvadrat_Curtain.jpg

Kvadrat Curtains  – Monotype Collection – Float 0024, Floating 0015 – 100% Lyocell

IZDELAVA, MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Načrtovanju tekstilnega interierja z zavesami, notranjimi senčili, preprogami in drugimi tekstilnimi dodatki, sledi izdelava. 

 

V podjetju MEAVISTA sodelujemo s podizvajalci na področju šivanja in tapeciranja. Projekte vodimo od začetnih dogovarjanj s strankami, vse do končne izvedbe in montaže. 

 

S strokovnim znanjem svetujemo naročniku glede nege tekstila in mu ponujamo tudi možnost dolgoročnega sodelovanja pri vzdrževanju. 

Izdelava Montaza Vzdrzevanje

B2B

CELOVITE

REŠITVE

Arhitekturnim birojem, pohištvenim salonom in inženiringom, ki se ukvarjajo z notranjo opremo, nudimo celovite rešitve in strokovno podporo pri opremljanju prostorov s tekstilom. 

 

Smo njihov zanesljiv poslovni partner. Zagotavljamo jim veliko izbiro blaga za zavese in oblazinjenje ter vso tehnično podporo pri izvedbi. 

Tekstilni interier – Kvadrat Rugs by Kinnasand, Kelim Cross Coloured Fringes  

Projekt– Poslovni prostor CSC, Ljubljana 
Arhitektura – Arhimetrics, Dare Vasiljević Tanja Špan Vasiljević, Robert Gavrilović, Janez Vrhunc

Fotografija – Miran Kambič

B2B Celovite resitve

ARHITEKTI O NAS

POGLOBLJENO STROKOVNO TEHNIČNO ZNANJE

S Tadejo sodelujemo že več let, ker nas vedno znova prepriča s svojo profesionalnostjo pri delu, z odličnim poznavanjem teksila, z bogatim in vedno aktualnim naborom materialov in seveda tudi z brezhibno izvedbo. 

TANJA ŠPAN VASILJEVIĆ m.i.a.
ARHIMETRICS

KVALITETNI MATERIALI IN PROFESIONALNO SVETOVANJE

Tadejino podjetje Meavista nudi razkošen izbor zelo kvalitetnih materialov, od diskretnih tekstilov do zelo specifičnih in elegantnih vzorcev. Tadeja ponuja celovito storitev: svetovanje, meritve, izdelavo in montažo. Do vseh nas in naših strank ima zelo profesionalen odnos. Radi sodelujemo z njo in se vedno znova veselimo vsakega skupnega projekta.

TINA RUGELJ, u.d.i.a.

MOJ NAJLJUBŠI PARTNER NA PODROČJU TEKSTILA

Z Meavisto je izjemno enostavno sodelovati. Tadeja ponavadi v eni ali dveh potezah, iz ogromnega  nabora vzorcev, izvleče točno tisto tkanino, ki bo prava za nek projekt. Imam občutek, da nekako ve, kako razmišljam. Kadar je na sestanku prisotna stranka, je Tadeja idealen suport. Delujeva kot dobro uigran tim. Na terenu pa vedno vem, da bo za vse poskrbljeno, od natančnih izmer, pa vse do končne realizacije, ker je pod njenim nadzorom, vse tako, kot mora biti. 

PETRA ZUPANČIČ

DUXA interier

ZASTOPANJE SVETOVNO ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK

Dodelani ambienti opremljeni z dizajnerskim pohištvom, kot tudi s prefinjenimi starinskimi kosi, narekujejo uporabo žlahtnih materialov. 

 

Mehke teksture, bogate barve, vzorce in zanimive kontraste lahko najdete pri različnih blagovnih znamkah, ki jih ponujamo in zastopamo.

Zastopanje blagovnih znamk
kvadrat-logo-black.png
In collaboration with Kvadrat, internationally acclaimed designers Ronan and Erwan Bouroullec have created Clouds, an innovative, interlocking fabric tile concept for the home. 
Dedar Curtain – ​​Bonbori col.1 white – ​​Geometric linen fabric
Ultra-fine, extra-wide, jacquard linen fabric, with its extremely high quality and elegant origami effect
Dedar-Logo-black.png
Kinnasand_Curtains3.jpg
kvadrat-logo-black.png
Kvadrat Curtains – Collection Monotypes
Repeat 0001, Torsion 0012, Torsion 0014
Sahco-Collection.jpg
sahco-logo-black.png
Sahco's  collection  –  Classic & elegant design  –  Glaze 011, Zero 012, Nazca 006, Fez 010

LETNO OSVEŽENE KOLEKCIJE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, VAM VEDNO ZNOVA IN ZNOVA PONUJAJO VIR NAVDIHA ZA OPREMO VAŠIH INTERIERJEV. 

bottom of page