top of page

PRAVILNIK O VAROVANJU ZASEBNOSTI

V podjetju Meavista cenimo vašo zasebnost in se zavzemamo za varovanje vaših osebnih podatkov. Namen te politike je, da vam posreduje informacije o tem, kako in zakaj podjetje Meavista zbira in obdeluje vaše osebne podatke, ko obiščete to spletno mesto.

 

 

INFORMACIJE O LASTNIKU

Pravilnik o varovanju zasebnosti www.meavista.si

Ta aplikacija zbira nekatere osebne podatke od svojih uporabnikov.

 

Lastnik in obdelovalec podatkov

MEAVISTA d.o.o. – Letališka cesta 5 – 1000 Ljubljana – Slovenia

E-poštni naslov lastnika

 

VRSTE ZBRANIH PODATKOV

Med vrstami osebnih podatkov, ki jih podjetje MEAVISTA d.o.o. zbira samo ali prek tretjih oseb so: e-poštni naslov in piškotki.

Celotne podrobnosti o vsaki vrsti zbranih osebnih podatkov so na voljo v namenskih delih te politike zasebnosti ali s posebnimi pojasnili, ki so prikazana pred zbiranjem podatkov.

 

Vsaka uporaba piškotkov – ali drugih orodij za sledenje – s strani MEAVISTA d.o.o. ali s strani lastnikov storitev tretjih oseb – aplikacij, ki jih uporablja MEAVISTA d.o.o., služi namenu zagotavljanja storitve, ki jo zahteva uporabnik, poleg vseh drugih namenov, opisanih v tem dokumentu in v pravilniku o piškotkih, če so na voljo.

NAČIN IN KRAJ OBDELAVE PODATKOV

 

Metode obdelave

Lastnik pravilno obdeluje podatke uporabnikov in sprejema ustrezne varnostne ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega dostopa, razkritja, spreminjanja ali nepooblaščenega uničenja podatkov.

 

Obdelava podatkov se izvaja z uporabo računalnikov in / ali IT orodij, ki so strogo povezani z navedenimi nameni. Poleg lastnika so v določenih primerih podatki lahko dostopni tudi nekaterim vrstam odgovornih oseb, ki sodelujejo pri delovanju te spletne strani (sistemska administracija) ali zunanjim strankam (kot so tretji ponudniki tehničnih storitev, poštni operaterji, ponudniki gostovanja, IT podjetja), ki so po potrebi imenovane kot predelovalci podatkov od strani lastnika. Posodobljeni seznam teh strank se lahko kadar koli zahteva od lastnika.

 

Kraj

Podatki se obdelajo v lastnih pisarnah in na vseh drugih mestih, kjer se nahajajo stranke, vključene v obdelavo. Za več informacij se obrnite na lastnika.

.

Retencijski čas

Podatki se hranijo za čas, ki je potreben za zagotovitev storitve, ki jo zahteva uporabnik, ali kot je navedeno v namenih, opisanih v tem dokumentu. Uporabnik lahko vedno zahteva, da lastnik prekine ali odstrani podatke.

UPORABA ZBRANIH PODATKOV

Podatki o uporabniku so zbrani tako, da omogočajo Lastniku, da zagotovi svoje storitve, in za naslednje namene: upravljanje stikov in pošiljanje sporočil, analitika, prikaz vsebine iz zunanjih platform, komercialna pripadnost, interakcija s platformami za podporo in povratne informacije ter gostiteljske in podporne infrastrukture.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za vsak namen, so opisani v posebnih delih tega dokumenta.

 

PODROBNE INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Podatki o uporabniku so zbrani tako, da omogočajo Lastniku,da zagotovi svoje storitve, in za naslednje namene: upravljanje stikov in pošiljanje sporočil, analitika, prikaz vsebine iz zunanjih platform, komercialna pripadnost, interakcija s platformami za podporo in povratne informacije ter gostovanje infrastrukture.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za vsak namen, so opisani v posebnih delih tega dokumenta.

Politika o piškotih

MEAVISTA d.o.o. uporablja piškotke.

Dejavnost glede shranjevanja nastavitev, optimizacije in statistike

MEAVISTA d.o.o. uporablja piškotke v namen shranjevanja nastavitve brskanja in optimizacije uporabniške izkušnje brskanja. Med temi piškotki so na primer tisti, ki določajo jezik ali za upravljanje statistik prve stranke, ki jih neposredno uporablja lastnik spletnega mesta. 

 

Pravne informacije

Obvestilo evropskim uporabnikom: ta izjava o zasebnosti je bila pripravljena v skladu z obveznostmi iz čl. 10 Direktive ES št. 95/46 / ES in v skladu z določbami Direktive 2002/58 / ES, kakor je bila spremenjena z Direktivo 2009/136 / ES, o piškotkih.

Ta politika zasebnosti se nanaša samo na to aplikacijo.

 

ANALYTICS

 

Sledenje konverzijam v programu Google AdWords, Google Analytics z anonimnim IP-jem, razširitev prikazanega oglaševanja za Google Analytics osebni podatki: piškotki in podatki o uporabi

 

Google Analytics z anonimnim IP-jem (Google Inc.)

Google Analytics je storitev spletne analize, ki jo ponuja Google Inc. (»Google«). Google uporablja zbrane podatke za sledenje in preučevanje uporabe platform MEAVISTA d.o.o ..,za pripravo poročil o svojih dejavnostih in njihovo skupno rabo z drugimi Googlovimi storitvami.

Google lahko zbrane podatke uporabi za kontekstualiziranje in prilagajanje oglasov svoje oglaševalske mreže. Ta integracija storitve Google Analytics anonimizira vaš naslov IP. Deluje tako, da skrajša IP naslove uporabnikov znotraj držav članic Evropske unije ali drugih držav pogodbenic Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo celoten naslov IP poslan na Googlov strežnik in skrajšan na območju ZDA.

Zbrani osebni podatki: piškotki in podatki o uporabi.

Kraj obdelave: US – Pravilnik o zasebnosti – Opt Out

 

 

Razširitev uporabniškega ID-ja za Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics v tej aplikaciji uporablja funkcijo, ki se imenuje ID uporabnika. Ta nastavitev omogoča natančnejše sledenje uporabnikov tako, da tega uporabnika poveže z istim ID-jem prek različnih sej in naprav. Nastavljen je tako, da Googlu ne dovoli osebne identifikacije ali trajne identifikacije določene naprave.

Razširitev uporabniškega ID-ja lahko omogoči povezavo podatkov iz storitve Google Analytics z drugimi podatki o uporabniku, ki jih zbira MEAVISTA d.o.o.

Opt-out spodnja povezava za zavrnitev vas bo izključila iz naprave, v kateri ste, vendar ne iz sledenja, ki ga lastnik izvaja neodvisno. Obrnite se na lastnika preko e-poštnega naslova, ki je naveden v tej politiki zasebnosti, da bi nasprotovali tudi zgoraj navedenemu sledenju.

Zbrani osebni podatki: piškotki.

Kraj obdelave: US – Pravilnik o zasebnosti – Opt Out

E-poštni seznam

Ta vrsta storitev omogoča upravljanje baze podatkov e-poštnih stikov, stikov v telefonu ali katere koli druge kontaktne informacije za komuniciranje z uporabnikom. Te storitve lahko zbirajo tudi podatke o datumu in času, ko je bilo sporočilo pregledano s strani uporabnika, in tudi, ko je uporabnik sodeloval z njim, na primer s klikom na povezave, vključene v sporočilo.

Osebni podatki: ime in e-poštni naslov

Kraj obdelave: US – WIX shout outs: Pravilnik o zasebnosti

Kraj obdelave: SI – Planis d.o.o.: Pravilnik o zasebnosti

GOSTOVANJE IN PODPORNA INFRASTRUKTURA

 

Ta vrsta storitve je namenjena gostovanju podatkov in datotek, ki omogočajo MEAVISTA d.o.o. vodenje in distribucijo ter zagotovitev že pripravljene infrastrukture za izvajanje posebnih funkcij ali delov MEAVISTA d.o.o. Nekatere od teh storitev delujejo prek geografsko razdeljenih strežnikov, zaradi česar je težko določiti dejansko lokacijo, kjer so shranjeni osebni podatki.

Wix.com, Inc.

Wix.com Inc je storitev gostovanja, ki jo ponuja Wix.com Inc.

Zbrani osebni podatki: piškotki in podatki o uporabi.

Kraj obdelave: US –​ Pravilnik o zasebnosti

 

DODATNE INFORMACIJE O OSEBNIH PODATKIH

 

Dodatne pravice uporabnikov

Uporabnikovih podatkov ne prodajamo ali najemamo tretjim osebam za noben namen. Edina uporaba podatkov je tista, ki je poudarjena v tem pravilniku. Uporabniki so edini lastniki svojih podatkov in lahko kadar koli zahtevajo spremembo ali brisanje.

 

Dodatne informacije o zbiranju in obdelavi podatkov

Pravni ukrepi: Uporabnikovi osebni podatki se lahko za pravne namene uporabljajo s strani lastnika (upravljavca podatkov), na sodišču ali v fazah, ki vodijo do morebitnih pravnih dejanj, ki izhajajo iz nepravilne uporabe te aplikacije ali povezanih storitev.

Uporabnik izjavlja, da se zaveda, da bo moral Lastnik (upravljavec podatkov) na zahtevo javnih organov razkriti osebne podatke.

Dodatne informacije o osebnih podatkih uporabnika

Poleg informacij, vsebovanih v tej politiki zasebnosti, lahko MEAVISTA d.o.o. uporabniku zagotovi dodatne in kontekstualne informacije o določenih storitvah ali zbiranju in obdelavi osebnih podatkov, na zahtevo.

 

Sistemski dnevniki in vzdrževanje

Za uporabo in vzdrževanje lahko MEAVISTA d.o.o. in druge storitve tretjih oseb zbirajo datoteke, ki zapisujejo interakcijo s to spletno stranjo (sistemski dnevniki) ali za ta namen uporabljajo druge osebne podatke (kot je naslov IP).

 

Informacije, ki jih ta pravilnik ne vsebuje

Več podrobnosti v zvezi z zbiranjem ali obdelavo osebnih podatkov lahko uporabnik kadarkoli  zahteva od lastnika. Glejte kontaktne podatke na začetku tega dokumenta.

 

Pravice uporabnikov

Uporabniki imajo v vsakem trenutku pravico vedeti in se lahko posvetovati z lastnikom  ali so njihovi osebni podatki shranjeni, se seznaniti z njihovo vsebino in poreklom, preveriti njihovo točnost ali zahtevati, da se dopolnijo, razveljavijo, posodobijo ali popravijo, ali za njihovo preoblikovanje v anonimno obliko ali za blokiranje kakršnih koli podatkov, ki so v nasprotju z zakonom, in za nasprotovanje njihovemu obravnavanju iz vseh upravičenih razlogov. Zahteve je treba poslati lastniku  na zgoraj navedene kontaktne podatke.

Ta aplikacija ne podpira zahtev "Ne sledi". Če želite ugotoviti, ali katera od storitev tretjih oseb, ki jih uporablja, spoštuje zahteve »Ne sledi«, preberite pravila o zasebnosti.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Upravljavec podatkov si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni to politiko zasebnosti, tako da obvesti svoje uporabnike na tej strani. Priporočljivo je, da to stran pogosto preverjate, pri čemer upoštevate datum zadnje spremembe, navedene na dnu. Če uporabnik ugovarja kateri koli spremembi pravilnika, mora uporabnik prenehati uporabljati platforme paralelnih konceptov Sarl in lahko zahteva, da lastnik odstrani osebne podatke. Če ni navedeno drugače, veljajo trenutna pravila o zasebnosti za vse osebne podatke, ki jih lastnik ima o uporabnikih.

 

VAŠE ZAKONSKE PRAVICE

V določenih okoliščinah in glede na vašo lokacijo imate pravice v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov v zvezi z vašimi osebnimi podatki. Če ste državljan Evropske unije, naslednji opisi vam nudijo več informacij o teh pravicah, ki jih bo Meavista spoštovala ne glede na to, kje obiščete to spletno mesto: 

 

Pravica do dostopa

Imate pravico, da prejmete kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in preverite, ali takšne osebne podatke zakonito obdelujemo. Za izpolnitev vaše zahteve vas bomo morda prosili, da preverite svojo identiteto.

 

Pravica do popravka 

Imate pravico, da popravimo vse nepopolne ali netočne podatke v zvezi z vami, čeprav bomo morda morali preveriti točnost novih podatkov, ki nam jih posredujete.

 

Pravica do izbrisa

Ta pravica vam omogoča, da od nas zahtevate, da izbrišemo ali odstranimo osebne podatke, kadar ni pravega razloga, da bi nadaljevali z obdelavo, ali kadar izbris zahteva veljavna zakonodaja. Upoštevajte pa, da morda ne bomo vedno lahko izpolnili vaše zahteve za izbris zaradi določenih zakonskih razlogov, o katerih vas bomo obvestili, če bodo še v veljavi v času vaše zahteve.

Pravica do ugovora za obdelavo

Če obstaja kakšna okoliščina zaradi katere bi želeli ugovarjati obdelavi na tej podlagi, ker menite, da to negativno vpliva na vaše temeljne pravice in svoboščine, se obrnite na nas. V nekaterih primerih lahko dokažemo, da imamo prepričljive upravičene razloge za obdelavo vaših podatkov, ki prevladajo nad vašimi pravicami in svoboščinami.

 

Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov

Ta pravica vam omogoča, da od nas zahtevate, da prekinemo obdelavo vaših osebnih podatkov v naslednjih primerih:

– če želite, da ugotovimo točnost podatkov;

– kadar je uporaba podatkov nezakonita, vi pa nasprotujete izbrisu;

– kadar vaših osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, temveč jih vi potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali zagovarjanje pravnih zahtevkov; če ste vložili ugovor v zvezi z našo obdelavo vaših podatkov, vendar moramo preveriti, ali naši zakoniti razlogi prevladajo nad vašimi razlogi.

 

Pravica do prenosljivosti osebnih podatkov

Pravico imate, da prejmete vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, in pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, kadar obdelava temelji na vaši privolitvi ali se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi, ali ko smo podatke uporabili za izvedbo pogodbe z vami.

 

Pravica do preklica soglasja

Pravico do preklica soglasja imate kadarkoli, če ste predhodno privolili v obdelavo osebnih podatkov. Vendar to ne bo vplivalo na zakonitost kakršne koli obdelave, ki se izvede pred preklicem vaše privolitve. Če umaknete soglasje, vam morda ne bomo mogli zagotoviti določenih izdelkov ali storitev. Če je temu tako, vas bomo obvestili, ko prekličete svoje soglasje.

 

    

Če želite uveljaviti katero od zgoraj navedenih pravic, nam pišite na E-poštni naslov lastnika

 

Zadnja posodobitev: 4. maj, 2018

bottom of page